Страхова подія Оплата Viber бот Email
#Подорожуй_із_TAS

Подорожуй із TAS life! Київ

TAS Life team
08.07.2020
16хв
450
0

Чим здивувати вас у спекотний літній день?

А може запросити вас у подорож? – подумали ми і вирішили створити нову рубрику у нашому блозі: «Подорожуй із TAS»!
Щосереди ми будемо разом відкривати нові та цікаві локації, дізнаватись туристичні лайфхаки, а також ділитися враженнями наших колег, які вже відвідали ці місця!

Готові? Тоді – вперед, до нових пригод!

А розпочнемо ми із нашого улюбленого міста!
Яскраве, сповнене любові до усіх, хто приїздить сюди на екскурсію, чи підкорювати кар’єрні вершини! Таємниче і славетне місто Київ.

Київ – це не просто столиця, це серце нашої країни!
Сучасний та стародавній, гостинний та затишний, зі своїм особливим шармом та безліччю дивовижних місць для відвідування. Сьогоднішня наша добірка саме для вас, закоханих у подорожі. Ми не будемо розповідати про Андріївський узвіз, Києво-Печерську Лавру та інші відомі місця, хоча однозначно вони must have для відвідування. Натомість ми підготували три цікавих і незвичних маршрути Києвом.
І вирушаємо з Вами на Поділ, адже саме тут Ви побачите затишні трамвайчики-кафе.

 

ЕКСКУРСІЯ НА ТРАМВАЇ-КАФЕ

Екскурсія натрамваї-кафе

Загалом курсує три трамвайчики. Кожен із них дуже атмосферний та зі своєю «родзинкою». Отже, можете взяти із собою смаколиків та кави і займати свої місця. Під час подорожі Ви зможете насолодитися видами Києва. Адже маршрут трамваю проходить через саме серце столиці: Старий Поділ, Дніпровську набережну, Оболонь та Пуща-Водицю. За кілька годин подорожі, як у казці, оживуть легенди, сказання, а ще ви дізнаєтесь секрети древнього Києва, любовні історії видатних людей, та закохаєтесь ще дужче у наше чудове місто!
Подивитися розклад та придбати квитки можна за посиланням: tramvaj-kafe.kiev.ua

Якщо вирішите поїхати, наприклад, у Пуща-Водицю на вихідних, замовляйте квитки завчасно, адже такого плану екскурсії користуються попитом. Зручніше за все зробити це онлайн. До речі, ви зможете одразу обрати зручне місце в салоні.

 

ВЕЛИЧНІ СПОРУДИ ПЕЧЕРСЬКА

Всі знають відомий Дім з химерами - та старовинний район «Печерськ» приховує не менш цікаві та величні споруди.

Будинок «Плачучої вдови»

За легендою, після смерті Товія Апштейна, власника будинку, його дружина Груня навчилася розмовляти з духом свого чоловіка, стоячи на балконі. Коли жінка помирала, вона попросила скульпторів розмістити на фасаді її лик, щоб коли прийде дух її чоловіка, він не подумав, що вона його покинула. Скульптура зроблена таким чином, що під час дощу здається немов по її щоках течуть сльози.
Розташований будинок за адресою: вул. Лютеранська, 23.

Арабський дім

Арабський дім

Будинок в арабському стилі побудований архітектором Павлом Олешиним для родини Ковалевських таким чином, що в ньому немає гострих кутів. На фасаді будинку архітектор увіковічив себе, але незвичним способом: у вигляді кота з фірмовими вусами Олешина.
Побачити це чудо можна за адресою: вул. Пилипа Орлика, 1/15.

Шоколадний будиночок

Через дорогу від Арабського дому можна побачити незвичайну будівлю, коричневий фасад якого нагадує шоколад. Цей будинок був побудований для купця Семена Могильцева. В середині він вражає розписом на стінах в різних стилях, ліпниною, кованими перилами та вітражами на вікнах.
Розташовується Шоколадний будинок за адресою: вул. Шовковична, 17.

Замок Гільденбанда

Замок Гільденбанда

Поряд з Шоколадним будинком знаходиться приголомшливий Дім Ікскюль-Гільденбанда. Будинок було збудовано у 1891 році у псевдоґотичному стилі за проектом інженера Миколи Вишневського. Належав він родині баронів Ікскюль-Гільденбандів. Будинок було зруйновано, та наразі його відновили приватним коштом. Вхід до будинку заборонений, але через арку можна потрапити у внутрішній двір, де розташовувались стайні для коней та сарай та побачити цей прекрасний будинок.
Будинок можна побачити на вулиці Шовковичній, 17.

Будинок-колодязь

Будинок-колодязь

Його одразу і не помітиш, ніби нічого незвичайного за вказаною адресою. Але якщо підійти до будинку зі сторони двору, то ви побачите вузький прохід. Заглянувши всередину, помітите напівкруглі стіни будинку та вікна, розташовані одне навпроти іншого, що утворюють «колодязь».
Знаходиться цей будинок на вулиці Костельній, 8.

 

КИЇВСЬКА ФОРТЕЦЯ

Київська фортеця

А якщо ви опинитесь недалеко від нашого офісу на Шота Руставелі, 16, та пройдете звідти 15 хвилин в напрямку метро «Кловська», прогулянка приведе Вас у незвичайне місце – Новопечерську Фортецю, що входила до складу Госпітального укріплення.
Споруда є однією з найбільших в Європі земляних фортець. Про це місце ходять легенди, а серед істориків існує думка, що саме захищеність та міць цієї фортеці змусили Наполеона відмовитися від походу на Київ.
Сьогодні Ви зможете прогулятися по території фортеці, а в стінах форту функціонує музей.
Ловіть адресу - вул. Госпітальна, 24.

А що можуть сказати наші колеги про свої мандрівки цими місцями?

 

Наталія Стихальська, Управління маркетингу «TAS Life»:

«Давно хотіла поїхати на незвичайну екскурсію Києвом і ось, разом із Анастасією ми вирушили у цю мандрівку на затишному трамвайчику.
Отримала масу задоволення та яскравих вражень та поповнила свій арсенал цікавими історіями відомих людей.
Наприклад, історія кохання Тараса Шевченка та Ференца Ліста.
Про це не розповідають у школі, а було цікаво почути.
Рекомендую екскурсію на трамвайчику – цікаво, незвично і отримуєш неймовірну насолоду від побаченого!
».

 

Анастасія Ведишева, Управління маркетингу «TAS Life»:

«Це був дуже незвичний «експіріенс», особливо для тих, хто 10 років їздив трамваєм з дому до школи, і здавалося б, цей вид транспорту вже нічим не може здивувати, але не цього разу...
Атмосфера затишного кафе із зручними оксамитовими диванчиками та столиками, весела дівчина-екскурсовод, що не дасть нудьгувати, а за вікном з жовтими фіранками звичний Київ вже за 10 хвилин перетворюється на місто, сповнене дивними історіями майже на кожному кроці.
Заворожуючий лісовий тунель, яким мчить трамвай і на десерт – ковток свіжого повітря під час прогулянки парком Пуща-Водиця.
Беріть гарну компанію та щось смачненьке – і поповніть свою скарбничку з гарними спогадами про цікаві подорожі Києвом.
»

 

Невеличкий фотозвіт з цієї подорожі можна подивитися нижче:

 

[gallery link="file" size="medium" ids="9469,9448,9497,9500,9506,9503"]

 


 

Маєте цікавий досвід подорожей Україною чи світом?
Розкажіть про нього нам!
Пишіть на taslifemarketing@gmail.com з темою "Подорожуй із TAS" і ми поділимось вашими пригодами із читачами блога.

При підготовці блогу ми використали матеріали сайтів:
blog.pokupon.ua/interesnye-mesta-kieva
kraina-ua.com/ru/tours
http://tramvaj-kafe.kiev.ua

P.S. Також не забувайте підписуватися на нашу групу у Telegram – t.me/TASlife, та на нашу сторінку у Facebook – facebook.com/taslifeofficial

Сподобалась стаття?
Поділись з друзями!

Чи була стаття корисною?

Залиш свій відгук!

Може бути цікаво

Стаття ТАС-Пенсія
Все про пенсію
2
436
Рекордна виплата за програмою “ТАС-Пенсія”
В цю середу ми зробили виплату за програмою “ТАС-Пенсія” і наразі це наша найбільша виплата з початку року. Але не тільки через велику суму ми вирішили розповісти вам про цей кейс. А ще й тому, що він гарно ілюструє, як працюють пенсійні страхові продукти.   В 2019 році до нас звернулась 70-річна Клієнтка із бажанням […]
Читати далі
Стаття страхова компанія John Hancock
Спеціальні рубрики
5
127
7 запитань до компанії John Hancock
Всесвітньо-відома американська страхова компанія John Hancock, що є засновницею нашого партнера – страхового пулу IGP, зібрала на своєму сайті найбільш часті запитання, на які їм доводилось відповідати протягом своєї роботи. Впевнені, багатьом нашим читачам також буде цікаво дізнатись на них відповідь. Також ми додали від себе корисні підказки, що допоможуть зорієнтуватись в страхових продуктах та […]
Читати далі
Стаття Елізабет Голмс
Спеціальні рубрики
8
114
Theranos: Від революції в медицині до краху афери
Якщо ви вперше чуєте ім’я Елізабет Голмс чи назву її компанії Theranos – сідайте зручніше, бо це одна з найцікавіших історій злету та падіння за останні десятиліття.   Злет… Американка Елізабет Голмс вже від народження отримала величезний бонус для вдалого старту в житті. Народилась у Вашингтоні в заможній та впливовій родині – її батько був […]
Читати далі
Стаття Рамка фінансовий хомпетентностей для 10-12 класів
Для батьків
15
156
Рамка фінансових компетентностей для дітей 16-18 років
Це останній розділ, присвячений Рамці фінансових компетентностей для дітей та молоді. Перші три можна передивитись за цими посиланнями: Дошкільнята Діти 6-10 років Підлітки 11-15 років А цього разу мова піде про її найстаршу вікову групу – учнів 10-12 класів. Тут ми пропонуємо зупинитись на такому понятті, як профільна середня освіта. Адже саме так, згідно нового […]
Читати далі
Стаття Як працює страхування життя
Для батьків
1
319
Як працює страхування життя – або “подарунок з відстрочкою”
Вчора ми здійснили одну цікаву виплату, а вже сьогодні – розповідаємо про це в нашому блозі. Цікава вона тим, що на її прикладі можна показати, як в страхуванні життя працюють одразу декілька факторів. Отже, все почалось у 2014 році, коли мешканка Кривого Рогу застрахувала свою 11-річну дочку 27 лютого, прям у день її народження, зробивши […]
Читати далі
Стаття Рамка фінансових компетентностей для дітей 11-15 років
Для батьків
13
179
Рамка фінансових компетентностей для дітей 11-15 років
Це передостанній блог з серії, яка висвітлює зміст Рамки фінансових компетентностей дітей та молоді, що була нещодавно розроблена та запропонована Робочою групою, до складу якої увійшли МОН, НБУ, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб та інші. Першу частину, яка присвячувалась Рамці фінансових компетентностей дошкільнят, можна подивитись за цим посиланням, а другу, про учнів 1-4 класів – […]
Читати далі
Стаття Як зробити щасливу маму
Для батьків
3
247
Як зробити щасливу маму?
В інтернеті ходить мем «пішла робити щасливу маму». Не було б так смішно, якби не було так правдиво. Адже насправді емоційний стан мами впливає на всю родину. Згадайте, якщо у вас гарний настрій, то і погану оцінку в школі ви сприймете як «нічого страшного», розкидані речі злять, але не такою мірою, що ви готові їх […]
Читати далі
Стаття
Для батьків
11
237
Рамка фінансових компетентностей для дітей 6-10 років
В цьому блозі ми продовжуємо знайомити вас із переліком навичок та вмінь для дітей та молоді України, яку запропонувала Міжвідомча робоча група у складі фахівців Національного банку України, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Міністерства освіти і науки України та Національної комісії з цінних паперів і фондового ринку. Першу частину, яка присвячувалась Рамці фінансових компетентностей дошкільнят, […]
Читати далі
Стаття Рамка фінансових компетентностей
Для батьків
9
325
Рамка фінансових компетентностей для дошкільнят
В січні цього року Міжвідомча робоча група у складі фахівців Національного банку України, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Міністерства освіти і науки України та Національної комісії з цінних паперів і фондового ринку оприлюднила Рамку фінансових компетентностей дітей та молоді України. Рамка — це документ, в якому описується набір знань, умінь, навичок і особливостей ставлення до […]
Читати далі
Стаття
Спеціальні рубрики
7
257
Мрія Романа Бабича
Сьогодні, 1 лютого, був би День народження нашого Ромчика… В цей День ми хочемо не лише згадати нашого Героя, а й озвучити його мрії, слова та знання, які він передавав нам. Роман казав, що курси домедичної допомоги має пройти кожен українець.
Читати далі